top of page

CE ADUCEM NOU?

Tratamentul cu succes al bolilor dureroase osteoarticulare prin urmatoarele metode moderne:

1. tratamente de medicina regenerativa a cartilajului si tendoanelor, cum ar fi infiltratiile cu plasma aditivata cu trombocite- PRP, recoltata din sangele propriu al pacientului!

2. recomandari de kinetoterapia cauzala (prin exercitii care imbunatatesc atat structura cat si functia tesuturilor afectate)

3. infiltratii intramusculare, intra si/sau periarticulare lombare si sacroiliace cu solutii antiinflamatorii (steroidiene) si/sau antalgice. Procedura se realizeaza fara expunere la radiatii radiologice

4. depistarea si corectarea cauzelor/dezechilibrelor biomecanice de la nivelul articulatiilor dureroase

5. recomandari nutritionale in combaterea afectiunilor aparatului locomotor

6. tratament non-farmacologic (fara medicamente) al osteoporozei

Ne adresam celor care sufera de urmatoarele boli: 

- gonartroza; coxartroza; spondiloza; hernia de disc; alte artroze; osteoporoza; alte dureri de spate “sale”,genunchi, sold, umar

 

- tendinite; tenosinovite; periartrita scapulohumerala; chist sinovial; chist Baker; bursita

 

- pinten calcanean (fasceita plantara); dureri de calcai; sindrom de canal carpian; metatarsalgie

In perioada in care am lucrat ca medic ortoped angajat in Clinica de Ortopedie Conservativa Median din Lobenstein, Germania, am avut in ingrijire pacienti cu diverse afectiuni ortopedice pe care i-am tratat prin metode exclusiv ortopedice, nechirurgicale. Am invatat ca o mare parte dintre afectiunile ortopedice, au si alte solutii decat cele chirurgicale, ceea ce m-a determinat sa continui in aceasta directie.

Ce aducem NOU: Text
bottom of page